โรงงานรับผลิต สินค้าเครื่องหนัง leatherware

Profile

โรงงานรับผลิต สินค้าเครื่องหนัง (leatherware)

                    AMPA Intertrade เป็น โรงงานรับผลิต สินค้าเครื่องหนัง  (leatherware) และส่งออก บริษัทจัดตั้งขึ้นเมื่อปี 1985 ด้วยประสบการณ์ที่มีมากกว่า 30 ปี ทำให้ทีมงานของ ampa มีความเชี่ยวชาญในการรวบรวมวัตถุดิบที่ดีที่สุดรวมกับความละเอียดอ่อนของช่างฝีมือชั้นยอดเพื่อผลิตถัณฑ์ที่ล้ำค่าแด่คุณลูกค้าสุดพิเศษทุกท่าน จากประสบการณ์ที่สั่งสมมายาวนานและด้วยวิสัยทัศน์ของบริษัทที่มุ่งเน้นถึงลูกค้าเป็นสำคัญในเรื่องของ คุณภาพ ความรวดเร็ว และสมราคา จึงทำให้เป็นที่รู้จักดีในองค์กรชั้นนำต่างๆของประเทศไทยไม่ว่าจะเป็น อุตสาหกรรมท่องเที่ยวอย่างโรงแรม หรืออุตสาหกรรมรถยนต์ไว้ใจที่จะเลือกใช้บริการจากทาง ampa รวมถึงระดับสากล เช่น สิงคโปร์ ญี่ปุ่น ประเทศในยุโยป และสหรัฐอเมริกาอีกด้วย
วัสดุที่สามารถผลิตสินค้าคุณภาพให้แก่คุณลูกค้าได้หลายวัสดุ ไม่ว่าจะเป็นงานหนังแท้ หรือ PU เราให้บริการผลิตภัณฑ์ที่หลากหลายไม่ว่าจะเป็น เครื่องเขียน เครื่องหนัง ของตกแต่งบ้าน งานโรงแรม รวมถึงของที่ระลึกสุดหรูและอุปกรณ์เสริมอื่นๆ

 

โรงงานรับผลิต สินค้าเครื่องหนัง leatherware

 

Ampa Intertrade Co., Ltd.

       Ampa Intertrade is Thai leather manufacturer and exporter. The company established since 1985 for our main business line, leather product. For more than 30 years of international trading, Ampa creative team specialize in combining finest raw material with great craftsmanship. All our products are produced with special care for our valued clients.

 

All Experience for 30 years

With long experience and the vision of the company that focuses on customers as the quality, speed and price. Therefore Ampa is well known among our domestic, whether in the tourism industry such as hotels or in the automotive industry,
believe in choosing services from Ampa as the most reliable for high quality products.
Including an international.which are from many countries such as Singapore, Japan, European countries and USA. The core components in creating these valuable items can be both genuine leather and PU. We offer customer
variety of product stationery product, leather goods, home decoration, hotel
amenities, luxury gift and other accessories.

 

 

https://www.facebook.com/ampaleather/

 

error: Content is protected !!